Voor wie

kio

Voor ouders

De bijeenkomst is in de eerste plaats voor u als ouders bedoeld. 

Het idee is dat uw (ex-)partner niet op dezelfde bijeenkomst komt als u, zodat u alle aandacht kunt hebben voor de informatie die de bijeenkomst biedt. Om deze reden zijn we zorgvuldig en zetten we niet de exacte data op deze website. We vragen u een e-mail te sturen naar het e-mailadres van uw regio. Als u als (ex-)partners wel graag samen wilt komen, dan kan dat natuurlijk. Geef dit dan bij uw aanmelding aan.

Aan de online bijeenkomsten kunt u anoniem en dus ook als (ex-)partners samen deelnemen. 

We adviseren u om iemand uit uw netwerk deel te laten nemen een vriend(in), familie, nieuwe partner of professional. Dit biedt de gelegenheid om na te praten over wat u gehoord, gezien of geraakt heeft.

Mocht u de Nederlandse taal moeilijk verstaan dan kunt u zelf iemand meenemen dit voor u tolkt. U kunt in de zaal een plekje zoeken waar er zachtjes voor u vertaald kan worden.

zip

Voor partners, familie, vrienden

Wilt u weten wat u kunt doen voor een kind in een onveilige en/of scheidingssituatie? Of zit één van uw naasten in een lastige situatie met zijn of haar (ex-)partner en weet u niet goed hoe u hem of haar kunt helpen?  

U bent ook van harte welkom om mee te komen met een ouder of op eigen initiatief te komen.

zik

Voor professionals

Bent u hulpverlener, huisarts, advocaat, werkt u als intern begeleider, leerkracht, bij de politie of bent u op een andere manier in contact met ouders waar onveiligheid of een scheiding speelt? U kunt ouders uitnodigen voor:

 

Online 

Online kunt u beide ouders voor dezelfde datum uitnodigen. 

 

Fysiek

Het verzoek is om ouders voor de fysieke bijeenkomsten apart van elkaar uit te nodigen (tenzij ze samen willen komen) en de uitnodigingen niet op social media te plaatsen of om mee te adverteren. Dit om te voorkomen dat ex-partners elkaar onverwachts op een bijeenkomst tegenkomen. 

 

Neemt u voor de data en uitnodigingsbrieven contact op met de organisatie in uw regio of met ons.

 

 

U bent als professional ook van harte welkom om deel te nemen aan een bijeenkomst, zodat u weet waar u ouders naar toe verwijst.