Voor wie

kio

Voor ouders

De bijeenkomsten zijn in de eerste plaats bedoeld voor u als ouders. 

Aan de online bijeenkomsten kunt u anoniem, en dus ook als (ex-)partners samen, deelnemen. 

We adviseren u om iemand uit uw netwerk deel te laten nemen: een vriend(in), familie, nieuwe partner of professional. Dit biedt de gelegenheid om na te praten over wat u gehoord, gezien of geraakt heeft.

Tijdens de fysieke bijeenkomsten in de regio is het uitgangspunt dat uw (ex-)partner niet op dezelfde bijeenkomst komt als u. We vragen u een e-mail te sturen naar de contactpersoon van de regio die de fysieke bijeenkomsten aanbiedt. 

Als u als (ex-)partners wel graag samen wilt komen, dan kan dat natuurlijk. Geef dit dan bij uw aanmelding aan.

Mocht u de Nederlandse taal moeilijk verstaan dan kunt u zelf iemand meenemen dit voor u tolkt. U kunt in de zaal een plekje zoeken waar er zachtjes voor u vertaald kan worden.

 

zip

Voor partners, familie, vrienden, geïnteresseerden

Wilt u weten wat u kunt doen voor een kind in een gescheiden  en/of onveilige situatie? Of heeft één van uw naasten het lastig met een scheiding of in de opvoeding? En wilt u tips om hem/haar of het kind te helpen?  

U bent ook van harte welkom om deel te nemen aan een bijeenkomst.

zik

Voor professionals

Bent u (jeugd)hulpverlener, huisarts, advocaat, werkt u als intern begeleider, leerkracht, bij de politie of bent u op een andere manier in contact met ouders waar een scheiding en/of onveiligheid speelt? 

  1. U kunt zelf deelnemen als professional
  2. U kunt ouders uitnodigen voor de: 

Online Ouderbijeenkomsten

Online kunt u beide ouders voor dezelfde datum uitnodigen. 

 

Fysiek Ouderbijeenkomsten

Het verzoek is om ouders voor de fysieke bijeenkomsten apart van elkaar uit te nodigen (tenzij ze samen willen komen). Dit om te voorkomen dat ex-partners elkaar onverwachts op een bijeenkomst tegenkomen. 

Neemt u voor de data en uitnodigingsbrieven contact op met de organisatie in uw regio of met ons.